Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Vincent van Sasse van IJsselt, vestigingshouder van Kubus Spijkenisse en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Spijkenisse

Je bent zelfstandig met of zonder personeel, ondernemer of DGA van een BV. Je bent druk met je dagelijkse bezigheden en wil daarom de financiële kant van je zaak goed op orde hebben. Ik ga je helpen. Met een dikke 25 jaar ervaring weet ik als eigenaar van Administratiekantoor Kubus Spijkenisse precies wat er speelt. Ik ben namelijk zelf ook zelfstandig ondernemer!

Voor iedere klant wordt een op het lijf geschreven Kubus-pakket samengesteld met alle componenten die voor hem van belang zijn. Wil een klant zelf inboeken dan is er een online-boekhoudpakket beschikbaar, wij kunnen de administratie controleren een jaarrekening en belastingaangifte samenstellen. Voor een klant met wat minder boekhoudinteresse of tijdgebrek kunnen wij ook het hele traject tot en met de laatste belastingaangifte verzorgen. Op maat, de klant betaalt alleen voor wat hij afneemt tegen vooraf afgesproken, redelijke, prijzen. Geen onaangename verrassingen achteraf.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Spijkenisse

Vincent van Sasse van IJsselt

Over Vincent

Mijn naam is Vincent van Sasse van IJsselt. Met een dikke 25 jaar ervaring weet ik als eigenaar van Administratiekantoor Kubus Spijkenisse precies wat er speelt. Ik ben namelijk zelf ook zelfstandig ondernemer!

Nadat ik in 1992 mijn opleiding en stages had afgerond startte ik als zelfstandig ondernemer VSY-Administraties. Ruim 20 jaar heeft dit advieskantoor ondernemers in het midden– en kleinbedrijf bijgestaan op administratief en fiscaal gebied.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Spijkenisse

Einsteinweg 16a
3208 KK Spijkenisse

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE