Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Leo de With, vestigingshouder van Kubus Markelo en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Markelo

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Markelo aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, door een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Leo de With

Leo de With

Over Leo

Binnen Kubus werken oa (register)accountants, fiscalisten, juristen, subsidiespecialisten en loonadministrateurs. Door ons netwerk van ruim 100 kantoren kunnen we efficiënt werken en hoge kwaliteit leveren tegen een eerlijke prijs. No nonsens zonder dure kantoren en maatpakken.
Ondernemers willen een vast aanspreekpunt, proactief meedenken en actueel inzicht in de financiële situatie. Wij werken met van te voren afgesproken tarieven, die vrijwel altijd een forse besparing opleveren. Voor iedere ondernemer bieden we passende oplossingen voor automatische verwerking van in- en verkoopfacturen. Wil je liever niet automatiseren? Dan kunnen wij jouw boekhouding snel en efficiënt voor je verwerken. Uiteraard kijken we naast een efficiënte werkwijze ook altijd naar het optimaal benutten van de fiscale mogelijkheden.

Wil je ook liever bezig zijn met uw onderneming dan met je administratie? Wil je je boekhouding (deels) uitbesteden of wil je een second opinion? Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Offerte berekenen

Specialisaties van Kubus

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Markelo

Stationsweg 6
7475 NN Markelo

06 – 192 006 38
markelo@kubus.nl

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE