Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Paul Meurders, vestigingshouder van Kubus Landgraaf en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Landgraaf

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Administratiekantoor Kubus Landgraaf aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen

Over Paul

"Ik ben geruime tijd werkzaam geweest op een hoog administratief niveau en in het management van diverse bedrijven. Daardoor kan ik een meerwaarde leveren aan en dienstbaar zijn voor je op het gebied van:

  • (Her)Inrichten van jouw boekhouding/administratie op een zodanige manier dat je op elk moment op de hoogte bent van jouw financiële situatie;
  • Vergelijken tussen de planning en de werkelijkheid: om zodoende samen met je te bekijken wat er op (korte) termijn gedaan kan worden aan winstoptimalisatie;
  • Adviseren op het gebied van fiscaliteit en/of financiën;

Een persoonlijke band met je als klant vind ik heel belangrijk, want alleen op die manier kan ik de kwaliteit leveren waar ik en ook Kubus voor staan.
Wil je vrijblijvend nader kennis maken met Kubus en mijzelf? Laat het mij weten en ik kom graag bij je langs om het e.a. toe te lichten."

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Landgraaf

Koempel 118
6372 NC Landgraaf

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE