Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Wij zijn John en Martine, vestigingshouders van Kubus IJsselstein en we staan graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus IJsselstein

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus IJsselstein aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus IJsselstein

John van Sliedregt & Martine Looijestijn

Over Kubus IJsselstein

“In 2010 zijn wij onze eigen Kubus vestiging IJsselstein gestart.
Kubus IJsselstein is een administratiekantoor waar de klik met de klant en klanttevredenheid hoog in het vaandel staan. Wij willen dat onze klanten tevreden kunnen zijn over zowel de kwaliteit als de prijs van onze dienstverlening.

Het voeren van een administratie is voor alle ondernemers een verplichting, maar de meeste ondernemers houden zich liever bezig met hun commerciële activiteiten en niet met de administratie van hun bedrijf. Toch is het van belang dat jouw administratie op orde is en dat je inzicht hebt in de financiële situatie van jouw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat je direct inzicht krijgt in de financiële positie van jouw onderneming en zijn uw klankbord bij het nemen van belangrijke beslissingen. Voor meer informatie kun je altijd bellen.”

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus IJsselstein

Prins Willem Alexanderdijk 49
3402 PJ IJsselstein

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE