Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Philip Posthumus, vestigingshouder van Kubus Hilversum en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Hilversum

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Hilversum aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, door een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Philip Posthumus

Philip Posthumus

Over Philip

“Mijn naam is Philip Posthumus, ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. Graag wil ik een voorbeeld zijn voor ondernemers door zelf duurzaam te leven, zo rijden wij in een groengas auto, hebben we zonnepanelen en een windmolen in eigen beheer. Voor uw bedrijf wil ik de financiële coach van A tot Z zijn en u adviseren bij en met uw financiële vraagstukken. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over een pakketprijs, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Mijn bedrijf heet Kubus Hilversum en is onderdeel van de Kubus coöperatie. Hier zijn meer dan 100 kantoren over het hele land bij aangesloten. De vakbekwame en specialistische collega’s die daar werkzaam zijn kunnen mij en u helpen. Spreekt u dit aan, neem dan contact op voor een afspraak.”

Offerte berekenen

Specialisaties van Kubus

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden
  • Bedrijfadvies
  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Hilversum

Franciscusweg 10D
1216 SK Hilversum

06 – 254 550 28
hilversum@kubus.nl
www.kubushilversum.nl

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE