Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Philip Posthumus, vestigingshouder van Kubus Hilversum en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Hilversum

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Hilversum aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Hilversum

Philip Posthumus

Over Philip

“Mijn naam is Philip Posthumus, ik ben getrouwd en heb 4 kinderen. Graag wil ik een voorbeeld zijn voor ondernemers door zelf duurzaam te leven, zo rijden wij in een groengas auto, hebben we zonnepanelen en een windmolen in eigen beheer. Voor jouw bedrijf wil ik de financiële coach van A tot Z zijn en je adviseren bij en met jouw financiële vraagstukken. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over een pakketprijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Mijn bedrijf heet Kubus Hilversum en is onderdeel van de Kubus coöperatie. Hier zijn meer dan 100 kantoren over het hele land bij aangesloten. De vakbekwame en specialistische collega’s die daar werkzaam zijn kunnen mij en jou helpen. Spreekt je dit aan? Neem dan contact op voor een afspraak.”

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Hilversum

Kievitstraat 14
1221 KZ Hilversum

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE