Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Ron Babic, vestigingshouder van Accountantskantoor Kubus Heerlen en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Accountantskantoor Kubus Heerlen

Accountantskantoor Kubus Heerlen is er voor jou: starter, ondernemer zonder personeel, ondernemer met personeel, directeur-grootaandeelhouder. Of bestuurder van een stichting of vereniging.

Kubus Heerlen is jouw financiële en economisch adviseur. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de financiële administratie voor de zzp-er en het MKB. Wij regelen en verzorgen de aangiften en maken de jaarrekening. Is er een accountantsverklaring nodig, bijvoorbeeld vanwege de omvang of omdat subsidiegevers dat verlangen? Dan kunnen wij dat verzorgen.

Contact opnemen

Over Ron

Mijn naam is Ron Babic en ik ben in 2012 voor mij zelf begonnen met Kubus Heerlen nadat ik zo'n 20 jaar als registeraccountant heb gewerkt voor enkele landelijke en regionale accountantskantoren, zoals KPMG, Accon AVM en Koenen & Co.

Dankzij mijn langdurige ervaring in het MKB en het Kubus netwerk kunnen wij je ondersteunen op het gebied van o.a. accountancy, belastingen, administratie. personeel & organisatie, belasting- en bedrijfsadvies etc. en dat tegen tarieven die aanmerkelijk lager zijn dan de tarieven van (middel)grote accountantskantoren, maar met een vergelijkbare kwaliteit en een hogere servicegraad.

Accountantskantoor

Hoewel mijn kantoor voornamelijk gericht is op MKB-cliënten zijn wij ook gelieerd aan Kubus Audit B.V., zodat wij ook grotere ondernemingen kunnen bedienen welke een wettelijke controleplicht hebben.

Een persoonlijke en pro-actieve relatie met mijn klanten vind ik heel belangrijk. Alleen op deze manier kan ik die kwaliteit leveren waar Kubus en ik voor staan. Wil je met mij vrijblijvend een keer om de tafel zitten? Laat het mij weten en ik kom graag bij je langs.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Heerlen

Molenaarshof 31
6417 SB Heerlen

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Accountantskantoor binnen Kubus

Accountantskantoor binnen Kubus

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE