Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Ralph Hultzer, vestigingshouder van Kubus Gorinchem en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Gorinchem

Een vertrouwd adres voor jouw administratie

Een betrouwbare financiële administratie is de basis voor een succesvolle onderneming en geeft je overzicht en rust. Wij helpen ondernemers in het MKB met het verzorgen van hun administratie, belastingzaken en het opstellen van de jaarrekening. Hierdoor kun jij je concentreren op dat waar je het beste in bent: ondernemen!

Door mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven heb ik een solide basis om ondernemers te ondersteunen en te adviseren. Mijn loopbaan ben ik gestart in de accountancy. Vervolgens heb ik als financial controller en manager financiën & administratie gewerkt bij zowel familiebedrijven als bij beursgenoteerde internationale ondernemingen in verschillende bedrijfstakken.

Ben je benieuwd wat Kubus Gorinchem voor je kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij maken graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Gorinchem

Ralph Hultzer

Over Ralph

Mijn loopbaan ben ik gestart in de accountancy bij het huidige Ernst & Young. Daarna heb ik als financial controller en manager financiën & administratie gewerkt bij zowel familiebedrijven als bij beursgenoteerde internationale ondernemingen in verschillende bedrijfstakken. Mijn ervaring in het bedrijfsleven is een solide basis om mede ondernemers te ondersteunen bij hun financiële administratie, belastingaangiften en het opstellen van de jaarrekening. Ook behoort de afgifte van een samenstellingsverklaring bij de jaarrekening tot de mogelijkheden. Ik kan ondernemers desgewenst ondersteunen bij de opstelling van hun begroting, de periodieke financiële resultaten en de liquiditeitsprognose. Als Kubus adviseur help ik je graag om ondernemen nóg leuker te maken.

Waarom Kubus Gorinchem?
Wij onderscheiden ons doordat aan Kubus kantoren normen en eisen worden gesteld voor onder meer de opleiding en kwaliteit. Permanente educatie is verplicht en is er een periodieke toetsing van de leden aan het interne kwaliteitssysteem. Kubus Gorinchem is door de Kubus Coöperatie gecertificeerd op het gebied van kwaliteit. Ondanks de kwaliteit is onze overhead laag en zijn onze prijzen daardoor scherp.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Gorinchem

Haarstraat 25
4201 JA Gorinchem

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE