Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Niek Tielemans, vestigingshouder van Kubus Enschede en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Enschede

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Administratiekantoor Kubus Enschede aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen

Over Administratiekantoor Kubus Enschede

"Wij zijn een administratie- en belastingadvieskantoor, gevestigd in Enschede. Wij zijn aangesloten bij de landelijke Kubus Coöperatie, maar volledig zelfstandig opererend. Bij de Kubus Coöperatie zijn momenteel zo’n 100 kantoren aangesloten. Mocht het nodig zijn, dan kunnen wij binnen de Kubus Coöperatie een beroep doen op Registeraccountants, Accountant-Administratieconsulenten en Register Belasting-adviseurs.

Wij zijn geen doorsnee administratiekantoor. Wij zijn er niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met je ondernemen!

Ons kantoor is dynamisch, ervaren, deskundig en enthousiast. Wij luisteren, denken mee en spreken duidelijke taal in plaats van ingewikkeld vakjargon. Wij zijn ook eerlijk, dus vertellen wij je ook wat je misschien liever niet wilt horen. Wij zijn laagdrempelig en hanteren alleszins redelijke tarieven. Wij richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf. Onze klanten waarderen vooral de korte lijnen en de persoonlijke benadering.

Wij zijn informeel, proactief en gericht op samen ondernemen. Persoonlijk contact, laagdrempeligheid en het leveren van kwaliteit zijn onze belangrijkste uitgangspunten."

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Enschede

Eikebladvlinder 27
7534 LE Enschede

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE