Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Marij Clerx, vestigingshouder van Kubus Eindhoven Centrum en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Eindhoven Centrum

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Eindhoven Centrum aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Eindhoven Centrum

Marij Clerx

Over Marij

Marij Clerx is opgegroeid in diverse ondernemingsgezinnen en heeft HBO+ opleidingen en ervaring op de volgende gebieden: bedrijfsadministratie, bedrijfseconomie, bedrijfsfinancieringen, belastingen, controlling en coaching en is daarnaast zelf ondernemer. Ze is sterk analytisch met een sterke overtuigingskracht en gaat door waar anderen stoppen. Het vastleggen van cijfers is wettelijk noodzakelijk, maar voor Marij is dat de basis om een bedrijf te besturen. Ze doorziet bedrijfsprocessen en is oprecht geïnteresseerd in wat ondernemers bezig houden.

Aandacht voor onderneming én ondernemer maakt haar een goede professionele gesprekspartner. Ze omschrijft zichzelf dan ook het liefst als een controller-bedrijfscoach die jou tevens kan ontzorgen van je administratie en met kennis van belastingen en financieringen meerwaarde toevoegt. Ze besteed haar tijd het liefst om met je te sparren, te adviseren, te coachen of anderszins te begeleiden waar dat nodig is. Want met inzicht in je cijfers en jezelf kan ze jou en jouw onderneming laten groeien.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Eindhoven Centrum

Gedempte Gracht 135
5600 DM Eindhoven

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE