Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Tamme Posthumus, vestigingshouder van Kubus Damwâld en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Damwâld

Kubus Damwâld is een zelfstandige vestiging van de Kubus Coöperatie UA; een landelijke organisatie van administratiekantoren, accountants, fiscalisten en diverse specialisten in zakelijke dienstverlening. Wij bieden ondernemers bedrijfsbrede kennis en kunde tegen eerlijke tarieven en altijd met de charmes van het kleine kantoor op de hoek. Een bedrijfsbrede dienstverlening voor iedere ondernemer!

Bedrijfsbrede administratieve dienstverlening voor iedere ondernemer!

Administratiekantoor Kubus Damwâld is er voor iedere ondernemer in het MKB. Van klein tot groot, wij begeleiden alle MKB-ondernemers op het gebied van administratie, belastingen, ondernemerschap en personeelszaken. Mocht er op enig moment ook nog een ander specialisme nodig zijn, zoals subsidieadvies, accountantsverklaringen of andere bedrijfsadviesdiensten, dan benut administratiekantoor Kubus Damwâld de kracht van de Kubus Coöperatie, door het inschakelen van één van de vele Kubus specialisten. Het voordeel? Administratiekantoor Kubus Damwâld levert de kennis en de service van een groot accountantskantoor met de laagdrempelige sympathie van de boekhouder om de hoek.

Duidelijke en vaste tarieven voor uw administratie

Over tarieven gesproken, bij administratiekantoor Kubus Damwâld komt een ondernemer nooit voor verrassingen te staan. Administratiekantoor Kubus Damwâld biedt duidelijke pakket- of projecttarieven waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Administratiekantoor Kubus Damwâld maakt vooraf een schatting van alle kosten binnen een bepaalde opdracht, om vervolgens tot een vast periodiek totaaltarief te komen. Deze eerlijke werkwijze voorkomt naheffingen en ondoorzichtige facturen waardoor men zonder vrees voor financiële gevolgen naar hartenlust gebruik kan maken van de diensten van administratiekantoor Kubus Damwâld.

Administratiekantoor Kubus Damwâld maakt ondernemen leuk

Kubus Damwâld volgt de trends en ontwikkelingen in de economie en bij de overheid op de voet. Hiermee kunnen wij je voorzien van waardevolle en actuele tips en adviezen voor jouw dagelijkse bedrijfsvoering. Wij weten wat er in de markt speelt, en door het persoonlijke contact met onze klanten, weten we ook wat voor je daarin van belang is. Kubus Damwâld staat naast de ondernemer. Wij maken ondernemen leuk!

Neem vandaag nog contact op voor een kosteloos vergelijk!

Contact opnemen
Administratiekantoor Kubus Damwâld

Tamme Posthumus

Contactgegevens Kubus Damwâld

Hearewei 44
9104 CV Damwoude

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE