Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Herman Baaima, vestigingshouder van Kubus Amsterdam Centrum en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Amsterdam Centrum

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Amsterdam Centrum aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Kubus Amsterdam Centrum

Herman Baaima

Over Herman

Ik ben eigenaar van Kubus Amsterdam Centrum en geboren in Vlaardingen vlakbij Rotterdam. Het motto “geen woorden maar daden” is mij op het lijf geschreven. Ik ben, ruim 25 jaar geleden, in 1992 gestart met Baaima administratiekantoor in Amsterdam Oud-West en ben sinds oktober 2004 aangesloten bij de Kubus Coöperatie.

Ons kantoor is gekwalificeerd NOAB lid. Dit betekent dat we deel uitmaken van een selecte groep administratiekantoren op grond van geleverde kwaliteit en vakkennis.

Eind jaren 80 ben ik systeembeheerder geweest en heb ruime kennis van automatisering. Ik ben proactief en wil samen met mijn bestaande en nieuwe klanten hun financiële administratie optimaliseren. Daarnaast adviseer ik in software tools.

Offerte berekenen

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Amsterdam Centrum

Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE