Project omschrijving

Zorgeloos ondernemen?
Geen probleem!

“Mijn naam is Willy Arends, vestigingshouder van Kubus Amersfoort Noord en ik sta graag voor je klaar!”

Ik wil gebeld worden

Administratiekantoor Kubus Amersfoort Noord

Zoek je een goed administratiekantoor? Dan ben je bij Kubus Amersfoort Noord aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, door een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Contact opnemen
Willy Arends

Willy Arends

Over Willy

“Ik ben Willy Arends, en wilde na jarenlang in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest in diverse financiële functies mijn eigen administratie kantoor beginnen. Door mij aan te sluiten als franchisenemer bij de landelijke Kubus coöperatie heb ik mijn eigen onderneming op een verantwoorde wijze kunnen starten.
De kracht van Kubus: openheid en transparantie voor haar klanten was precies wat ik zocht. Of je nu starter of gevestigd ondernemer bent, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Proactief meedenken en een persoonlijke band staan bij mij hoog in het vaandel. En samen met de ondernemer naar de bedrijfsprocessen kijken om de onderneming nog beter te maken. Benieuwd wat ik voor u kan betekenen? Laat het mij weten en ik kom graag vrijblijvend bij u langs.”

Offerte berekenen

Specialisaties van Kubus

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens Kubus Amersfoort Noord

Lauwersmeer 50
3825 XJ Amersfoort

06 – 308 869 89
amersfoortnoord@kubus.nl

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Overzicht van onze vestigingen

Overzicht van onze vestigingen

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE