Administratiekantoor in Heteren

Leeuwerikstraat 5 A
6666 CS Heteren

Routebeschrijving heteren@kubus.nl 06 - 488 445 42

Geschatte leestijd: 1,9min

Administratiekantoor in Heteren

Zoek je een goed administratiekantoor in Heteren? Dan ben je bij administratiekantoor Kubus Heteren aan het juiste adres. Of je nu starter bent of een eenmanszaak runt, bij Kubus kies je een op maat gemaakt pakket. Zo kun je ervoor kiezen om administratie van A tot Z door ons te laten regelen, maar kun je er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf uit te voeren om de prijs laag te houden.

Met ons administratiekantoor in Heteren blijf je financieel gezond

Wij helpen je om financieel gezond te blijven, met een eerlijke prijs voor onze diensten en door het up-to-date houden van je administratie. Dus geen verrassingen en diensten op basis van je wensen en behoeften. Het administratiekantoor dat je verder helpt.

Administratiekantoor in Heteren

Francis van Wilsem

Ondernemen is een vak, maar boekhouden ook

Bij veel ondernemers is de boekhouding een blok aan het been. Je wilt je eigenlijk compleet focussen op het ondernemen, maar je wilt kosten besparen op de boekhouding. Het gevolg is vaak dat het plezier verdwijnt en dat gaat ten koste van je werkzaamheden. De werkzaamheden waardoor jij ondernemer bent geworden. Een veel gehoorde slagzin is: ‘een boekhouder kost geen geld, maar levert geld op’. Wij onderschrijven deze slagzin. Veel ondernemers lopen ontzettend veel geld mis, omdat ze niet op de hoogte zijn van fiscale voordelen. Dit is zonde, want je laat gewoon geld liggen. Ook zien we dat veel ondernemers te veel geld uitgeven aan zaken die niet noodzakelijk zijn. Wij monitoren dit constant en we zullen aan jou gaan vragen of je deze kosten wel zou moeten maken. Vaak lijken het kleine uitgaven, maar wij merken dat er vaak geen of bijna geen winst meer over blijft.

Over Francis

Ik ben een ondernemer en boekhouder in één. In 2012 behaalde ik mijn diploma voor Bedrijfsadministratie. Daarna ben ik verder gaan studeren. Ik heb naast mijn studie altijd gewerkt als boekhouder. In 2018 ben ik gestart met een eigen onderneming in de e-commerce. Al snel kwam ik erachter dat de meeste boekhouders weinig tot geen kennis hebben van e-commerce. Ik ben me sindsdien gaan verdiepen in de boekhouding voor e-commerce ondernemers. Daarnaast verzorg ik ook de administraties van ZZP'ers en doe ik aangiftes voor particulieren.

Onze specialisaties

  • Administraties & Boekhouding
  • Online boekhouden

  • Bedrijfadvies

  • Belastingadvies
  • Loonadministratie

Contactgegevens

Leeuwerikstraat 5 A
6666 CS Heteren

Routebeschrijving heteren@kubus.nl 06 - 488 445 42

Door ons gebeld worden? Dat kan!

Vul onderstaand formulier (volledig) in
en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Ben je een bestaande klant? *

Overzicht van onze vestigingen