Kubus Tip: Download je bankafschriften

Download nu je bankafschriften van 2017 anders kan het je later geld gaan kosten

Het jaar 2017 zit er op en de boeken kunnen gesloten worden. Je Kubus adviseur is bezig om zijn of haar planning te maken met betrekking tot de jaarcijfers. Omdat we niet alle jaarrapporten op hetzelfde moment kunnen maken wordt er uitstel aangevraagd bij de belastingdienst en wordt er een planning gemaakt door je Kubus adviseur voor het opstellen van de jaarstukken.

De bankafschriften fysiek of middels een MT940 bestand

Wanneer je geen bankkoppeling hebt met onze software dan zul je de bankafschriften fysiek of middels een MT940 bestand aan moeten leveren en daar zit de crux. Na een periode van 15 maanden rekent de bank geld voor het opvragen van deze afschriften. Het kan dus zijn dat je Kubus adviseur je bankafschriften opvraagt, bijvoorbeeld in oktober 2018, over de periode van 1 januari 2017 tot en met 31 december 2017, maar omdat de bank maar toestaat om 15 maanden in het verleden te downloaden moet je voor de afschriften van het eerste halfjaar van 2017 geld betalen.

Je zult niet rijk worden van deze tip, maar alle kleine beetjes helpen:) en ook dat is “samenwerken aan een financieel gezonde toekomst”.

Artikelen gerelateerd aan…

Ga naar de bovenkant