Kubus Tip: 1 Minute of Fame

Veel ondernemers durven bij voorbaat geen contact op te nemen met media kantoren. Ze zijn te duur. En daar bovenop; wat zij kunnen kan jij ook, toch? Misschien tot op zekere hoogte wel, maar vooral als ondernemer moet je opvallen. […]

Gepubliceerd op 30 september 2018

Kubus Tip: 1 Minute of Fame

Veel ondernemers durven bij voorbaat geen contact op te nemen met media kantoren. Ze zijn te duur. En daar bovenop; wat zij kunnen kan jij ook, toch? Misschien tot op zekere hoogte wel, maar vooral als ondernemer moet je opvallen. Kijk naar de huidige VLOG generatie. Daar waar voorheen een webcam voldoende was, zijn ze nu allemaal in het bezit van professionele apparatuur. Het zijn bedrijven geworden en de grens tussen een ‘leuke video’ en een professionele video wordt steeds kleiner. Daar bovenop hoeft een goede video niet perse duur te zijn.

1 Minute of Fame

Kubus Smart is onze specialist in video en wil mensen laten zien hoe mooi het kan zijn en in het kader van ‘geven en delen’ zijn ze een YouTube kanaal begonnen; ‘1 Minute of Fame’.

Wat houdt dit precies in?

Kubus Smart komt bij jou langs en schiet een paar video’s van jouw bedrijf. Je krijgt daarnaast kort de tijd om voor de camera te vertellen wie je bent en wat je doet. De uiteindelijke video duurt 1 minuut en komt op het kanaal te staan. Je krijgt automatisch de rechten om deze video te delen waar je wil.

Heb jij interesse in zo’n gratis en vrijblijvende video?

Neem dan contact op met je persoonlijke Kubus adviseur.

Titel

Ga naar de bovenkant