Kubus Nieuws: 15 jaar kennis kunde en kracht

Bij Kubus weten we al geruime tijd dat onze markt aan het veranderen is en dat bepaalde werkzaamheden wegvallen door softwarematige oplossingen. Binnen de wereld van de financiële dienstverlening wordt daar wisselend op gereageerd. Voor sommige dienstverleners is dit een ware aanval op hun bestaansrecht en voor andere dienstverleners is dit een kans om jou als klant beter van dienst te kunnen zijn. Bij Kubus zien we de verandering van de markt als kans en zijn we inmiddels ruimschoots voorbereid op de toekomst. Maar wat betekent dat nu voor onze klanten?

Meer tijd voor u door slimme automatisering!

Juist door slimme oplossingen worden simpele repeterende werkzaamheden weg geautomatiseerd en ontstaat er tijd. Deze tijd zetten wij bij Kubus om in direct contact met jou als klant. De tijd die wij als financieel specialist aan jouw bedrijf kunnen besteden betaalt zich uit in goede adviezen waardoor jouw onderneming beter resultaat kan halen. Dat noemen wij “samen werken aan een financieel gezonde toekomst”.
Maar denk eens aan de enorme diversiteit aan klanten die wij binnen Nederland bedienen met onze bijna 100 vestigingen en dat al 15 jaar lang. Door deze enorme ervaring zijn we zeer sterk en breed georiënteerd en kun je dus je Kubus contactpersoon perfect inzetten als sparringpartner voor je eigen onderneming.. en laat dat nu juist de rol zijn die wij graag in willen nemen. Onze meerwaarde zit niet in het boeken van bonnetjes, maar wel in het op de juiste manier bijstaan van jou als klant, denk daar maar eens over na en kom dan gerust een kop koffie drinken!

Al 15 jaar een vertrouwd adres voor uw administratie!

15 jaar kennis, kunde en kracht. Dat is wat Kubus jou kan bieden. De kracht van het delen is de kracht van vermenigvuldigen en daarom zal jou Kubus adviseur het niet nalaten wanneer hij je in contact kan brengen met andere Kubus klanten zodat jullie elkaar kunnen versterken indien gewenst. Ook dat is “samenwerken aan een financieel gezonde toekomst”.

Wil jij ook wel eens weten wat jouw Kubus kantoor nog meer voor je kan doen? Schroom dan niet, we zitten voor je klaar!

Kubus Nieuws: 15 jaar kennis kunde en kracht
Kubus Nieuws: 15 jaar kennis kunde en kracht

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie

  Geplaatst op: 9 oktober 2023

 • Prinsjesdag 2023: Wat verandert er voor jou in 2024

  Geplaatst op: 21 september 2023

 • Een administratiekantoor als onderneming? Slim!

  Geplaatst op: 19 september 2023

 • Sluit je aan bij Kubus en boost je administratiekantoor

  Geplaatst op: 10 juli 2023