Kubus Klant: Net-echt.nl

Eigenaar Erwin van Duijnhoven is ontwerper met ruime ervaring in het ontwerpen van maatwerk in de breedste zin van het woord. Van reclamebranche tot filmindustrie, de kans ik groot dat je al eens een ontwerp van Erwin hebt gezien.

Uniek meubilair in betonlook!

Binnen zijn bedrijf Net-Echt BV maken ze tafels, tuinmeubelen, loungesets en nog veel meer en dat alles in een betonlook. Door de betonlook ziet een meubel er tijdloos uit, maar ook degelijk en onverwoestbaar. Toch zijn de meubelen relatief makkelijk te verplaatsen omdat het niet massief beton is en dat is de kracht van Net-Echt BV.

Je kunt hier terecht voor meubels op maat, speciaal gemaakt voor jou en afgestemd op je wensen en situatie, maar in de showroom en webwinkel staan ook hele gave reeds gemaakte meubelen waar je ook prima uit kunt kiezen.
Alle meubelen zijn solide en toch makkelijk te verplaatsen. Ook zijn de meubelen heel gemakkelijk schoon te houden en hebben de buitenmeubels geen last van het weer. Een betonlook meubel van Net-Echt BV staat en geeft jouw tuin of ruimte een uitstraling waarmee je onderscheidend bent.

Klant van Kubus Culemborg

Net-Echt BV is aangesloten bij Kubus Culemborg en samen met Kubus worden alle bedrijfsprocessen binnen het bedrijf tot in de puntjes verzorgd. Zij de designs en uitvoering, wij de cijfers en advies! En zo wordt er samengewerkt aan een financieel gezonde toekomst!

Wil je meer weten over de producten van Net-Echt BV, neem dan een kijkje op de website net-echt.nl

Kubus Klant: Net-echt.nl
Kubus Klant: Net-echt.nl

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie

  Geplaatst op: 9 oktober 2023

 • Prinsjesdag 2023: Wat verandert er voor jou in 2024

  Geplaatst op: 21 september 2023

 • Een administratiekantoor als onderneming? Slim!

  Geplaatst op: 19 september 2023

 • Sluit je aan bij Kubus en boost je administratiekantoor

  Geplaatst op: 10 juli 2023