Kubus kiest voor Yuki

Kubus is een samenwerking aangegaan met Yuki. De coöperatie, bestaande uit 100 samenwerkende administratiekantoren, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs, specialisten en accountants, zocht naar een software-oplossing die past bij de filosofie van het bedrijf om ondernemers zo veel mogelijk te ontzorgen en altijd en overal inzicht te geven in hun administratie.

Het Kubus-bestuur heeft de uitdrukkelijke wens om met alle vestigingen volledig digitaal te gaan. Om dit te bereiken werd gezocht naar een tweede boekhoudpakket, zodat de leden een pakket kunnen kiezen dat past bij hun voorkeur en affiniteit. Met Yuki heeft de organisatie een centraal platform voorhanden waarbij de administratieve verwerking volledig geïntegreerd is met automatische documentherkenning, een portaal voor klantcommunicatie en controletools om het administratieve proces te managen. Micha Smit, commercieel directeur Yuki:

“De visies van Yuki en Kubus liggen dicht tegen elkaar aan. Beide zien we technologie als verbinder tussen organisaties en de ondernemer.”

Maandag 4 juni werd het samenwerkingscontract tussen beide partijen getekend. In september begint Yuki officieel met het trainen van de medewerkers van de verschillende Kubus-vestigingen. John Brands, bestuurder van de Kubus Coöperatie U.A:

“Yuki heeft zo’n goede indruk achtergelaten bij onze kantoren, dat wij hebben gekozen om Yuki als tweede pakket aan te bieden aan onze leden.”

Ze zijn bij Yuki zeer goed op de hoogte van de actualiteiten en wij zijn ervan overtuigd dat ze samen met ons aan de weg blijven timmeren. Ook kan het pakket voor onze Kubus-kantoren een leadgenerator zijn om nieuwe klanten en wellicht ook nieuwe Kubus-partners te vinden. Dat vinden wij een interessante ontwikkeling.’

Jeroen Seijsener, eigenaar van de Kubus-vestiging in Apeldoorn, werkt sinds 2015 met Yuki.

“De keuze viel toen op Yuki, omdat zij een totaaloplossing bieden rondom boekhouden. Wij stimuleren elke nieuwe klant om met Yuki te gaan werken.”

Klik hier voor het complete interview met Jeroen.

Over Yuki

Het online boekhoudplatform Yuki werd opgericht in 2007. De vernieuwende aanpak van Yuki heeft onder meer bijgedragen aan de introductie van Robotic accounting in de Nederlandse markt. Inmiddels is Yuki in Nederland een van de toonaangevende spelers in de markt van online accounting.

Kubus kiest voor Yuki
Kubus kiest voor Yuki

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie

  Geplaatst op: 9 oktober 2023

 • Prinsjesdag 2023: Wat verandert er voor jou in 2024

  Geplaatst op: 21 september 2023

 • Een administratiekantoor als onderneming? Slim!

  Geplaatst op: 19 september 2023

 • Sluit je aan bij Kubus en boost je administratiekantoor

  Geplaatst op: 10 juli 2023