Kubus Advies: Investeer dit jaar nog

Het einde van het boekjaar 2018 is in zicht. Naast de leuke feestdagen die eraan komen en daarmee de blik alweer op het nieuwe jaar, is het voor veel ondernemers goed om toch nog even na te denken over het afronden van het huidige jaar en dan met name op het gebied van eventuele investeringen die je aankomend jaar van plan bent om te gaan doen.

Waarom?

Als je in de planning hebt om begin 2019 een investering te doen voor je bedrijf, is het raadzaam om dit te bespreken met je eigen Kubus adviseur. In sommige gevallen, die geheel persoonlijk en per bedrijf anders zijn, kan het lonen om de betreffende investering nog op het huidige boekjaar te doen. Je zou er op deze manier voor kunnen zorgen dat je de belastingdruk op het huidige boekjaar verlaagt waardoor je uiteindelijk minder belasting hoeft te betalen. Bij Kubus werken we voor jou en niet voor de belastingdienst dus we helpen je graag met het halen van het maximale rendement uit je administratie. Ook dat is “samen werken aan een financieel gezonde toekomst”.

Kubus Advies: Investeer dit jaar nog
Kubus Advies: Investeer dit jaar nog

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie

  Geplaatst op: 9 oktober 2023

 • Prinsjesdag 2023: Wat verandert er voor jou in 2024

  Geplaatst op: 21 september 2023

 • Een administratiekantoor als onderneming? Slim!

  Geplaatst op: 19 september 2023

 • Sluit je aan bij Kubus en boost je administratiekantoor

  Geplaatst op: 10 juli 2023