Kubus Advies: Investeer dit jaar nog

Het einde van het boekjaar 2018 is in zicht. Naast de leuke feestdagen die eraan komen en daarmee de blik alweer op het nieuwe jaar, is het voor veel ondernemers goed om toch nog even na te denken over het […]

Gepubliceerd op 22 november 2018

Kubus Advies: Investeer dit jaar nog

Het einde van het boekjaar 2018 is in zicht. Naast de leuke feestdagen die eraan komen en daarmee de blik alweer op het nieuwe jaar, is het voor veel ondernemers goed om toch nog even na te denken over het afronden van het huidige jaar en dan met name op het gebied van eventuele investeringen die je aankomend jaar van plan bent om te gaan doen.

Waarom?

Als je in de planning hebt om begin 2019 een investering te doen voor je bedrijf, is het raadzaam om dit te bespreken met je eigen Kubus adviseur. In sommige gevallen, die geheel persoonlijk en per bedrijf anders zijn, kan het lonen om de betreffende investering nog op het huidige boekjaar te doen. Je zou er op deze manier voor kunnen zorgen dat je de belastingdruk op het huidige boekjaar verlaagt waardoor je uiteindelijk minder belasting hoeft te betalen. Bij Kubus werken we voor jou en niet voor de belastingdienst dus we helpen je graag met het halen van het maximale rendement uit je administratie. Ook dat is “samen werken aan een financieel gezonde toekomst”.

Titel

Ga naar de bovenkant