De nieuwe Kubus website

In het 15 jarig jubileumjaar van onze mooie Kubus Coöperatie hebben we hard gewerkt aan het doorvoeren van de vernieuwde huisstijl zowel op kantoorniveau als centraal.

De lancering van een nieuwe website kon daarbij niet uitblijven. Derhalve kunnen we met trots melden dat we per 16 november dit jaar beschikken over een hyper moderne multifunctionele website die voor zowel onze kantoren, klanten evenals toekomstige klanten veel gemak biedt.

Hypermodern?

Goed, maar wat is er dan zo nieuw? Nou, bijvoorbeeld de offerte calculator die je gewoon zonder te registreren kunt gebruiken om een prijs te berekenen voor het uitbesteden van je administratie. Daar waar je normaliter je gegevens achter moet laten om verder te komen hebben we er bij Kubus voor gekozen om helder en transparant te zijn.

Maar denk ook bijvoorbeeld aan de nieuwe chatfunctie waar inmiddels al goed gebruik van wordt gemaakt. Er zijn veel mensen die het makkelijker vinden om een chat te starten in plaats van een mail te sturen of zelfs te bellen. Bij Kubus zit een professioneel team klaar om alle chats direct te beantwoorden. Voor Kubus klanten is het natuurlijk makkelijker om direct met je Kubus adviseur contact op te nemen, maar voor potentiële nieuwe klanten en voor algemene vragen staat de chat altijd open. Iedereen is van harte welkom, de chat is een extra service middel omdat we bij Kubus van mening zijn dat we op alle mogelijke manieren contact mogelijkheden willen bieden. Gemak dient de mens en zo kunnen wij met jou als ondernemer “samen werken aan een financieel gezonde toekomst”.

De nieuwe Kubus website
De nieuwe Kubus website

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie

  Geplaatst op: 9 oktober 2023

 • Prinsjesdag 2023: Wat verandert er voor jou in 2024

  Geplaatst op: 21 september 2023

 • Een administratiekantoor als onderneming? Slim!

  Geplaatst op: 19 september 2023

 • Sluit je aan bij Kubus en boost je administratiekantoor

  Geplaatst op: 10 juli 2023