Kubus Zwolle

Katwolderweg 8-1 8041 AD Zwolle t 038-4600 225 m zwolle@kubus.nl

Contact opnemen

Bedrijf starten – Startende ondernemer?

Wil je een droom verwezenlijken en een bedrijf starten? Wat de rechtsvorm ook wordt – ZZP’er, eenmanszaak, VOF of BV,– je kunt al snel op heel wat valkuilen stuiten. Het kost veel tijd om je administratie goed bij te houden en het barst van de regeltjes en uitzonderingen in de belastingwereld. Kubus helpt je in deze belangrijke opstartfase de goede keuzes maken, je bedrijf boekhoudkundig en administratief goed opzetten en klassieke startersfouten voorkomen. We kunnen samen je ondernemingsplan maken of je hierbij begeleiden. Ook bij financieringsaanvragen kunnen we je helpen of deze voor je verzorgen. Maar Kubus helpt je als starter met nog veel meer.

Contact opnemen

Belastingadvies

Ga je een bedrijf starten, dan moet je als eerste een juiste rechtsvorm kiezen voor je organisatie. Dit hangt onder andere af van de fiscale bepalingen. Jouw persoonlijke Kubus -adviseur helpt je de rechtsvorm te kiezen die het beste bij je past. Op het moment dat je jezelf hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel krijg je een BTW nummer. Vanaf dat moment heb je meteen te maken met de belastingdienst.
Lees meer…

Administratie opzetten

Wij helpen je administratie opzetten en zorgen dat deze up-to-date is. Hierbij maken we veel gebruik van digitale processen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een gratis facturatieprogramma te krijgen via Kubus. Jouw Kubus adviseur brengt je op de hoogte van de belangrijke administratieve momenten in het jaar en geeft je kwartaaloverzichten om inzicht te krijgen in je financiële situatie. Omdat we zorgen voor een geheel digitale administratie blijf je permanent zelf op de hoogte.
Lees meer…

Onlineboekhouden

Financieel advies

Juridisch advies

Bedrijfsadvies

Als starter kun je de administratie gelijk goed en digitaal organiseren. Door digitaal te factureren met ons gratis programma wordt alles meteen verwerkt in je administratie. Hierdoor heb je continu inzicht in je financiële status. Kubus heeft ervaring met meerdere systemen en kan je helpen om dit gelijk goed te organiseren op een erg eenvoudige manier.

Als starter ben je mogelijk nog niet gewend aan het managen van inkomsten en de uitgaven die in een later stadium op je af komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bedrag wat je moet reserveren voor belastinguitgaven. Daarnaast helpen we je bij de afstemming tussen je privé financiën en je zakelijk financiën. Afgestemd op jouw situatie en wensen.

Bij het starten van een onderneming heb je veel tijd en energie nodig voor het primaire proces. Juridische issues zijn dan gelukkig slechts in een enkel geval van toepassing. Mocht je advies nodig hebben, dan hebben wij juristen die je bij kunnen staan.

Kubus adviseurs leveren niet alleen producten, ze kunnen ook meedenken over beslissingen voor je bedrijf. Een SWOT analyse kan hierbij helpen en kan je ondersteunen bij het maken van de belangrijke beslissingen die je als ondernemer moet nemen. Je zult bijvoorbeeld keuzes moeten maken over de zaken die je zelf doet en zaken die je uit moet besteden.

Lees meer
Lees meer
Lees meer
Lees meer

Verzekeringen

Wij adviseren en regelen de basis verzekeren voor je afgestemd op jouw situatie of wensen. Beroepsaansprakelijkheid en arbeidsongeschiktheid zijn onder andere zaken die je goed moet regelen. Wij kennen de juiste producten en ook hedendaagse oplossingen zoals het Broodfonds. Alles om je onderneming financieel gezond te houden, ook als je dat zelf even niet bent, of een werknemer.
Lees meer…

Subsidiehulp

Veel ondernemers vergeten dat je in een enkel geval in aanmerking kan komen voor subsidies. Jouw Kubus adviseur kan een gratis scan uitvoeren, om te kijken of je in aanmerking komt voor subsidie. En als je in aanmerking komt, dan regelen we dit voor je.
Lees meer…

Loonadministratie

Met loonadministratie krijg je te maken bij het aannemen van medewerker, op dat moment krijg je een loonheffingsnummer. Wij begeleiden je bij het maken van een goede arbeidsovereenkomst, waarbij de werknemer weet wat er van hem wordt verwacht. We verzorgen de loonstroken en jaaropgaven voor de medewerker. Als er sprake is van een pensioen, zorgen wij dat de juiste gegevens bij het pensioenfonds terechtkomen. Ook de loonaangiftes worden door jouw Kubus adviseur verzorgt.
Lees meer…

Word jij onze nieuwe collega?

kubus adviseur worden administratiekantoren

Ben jij ondernemer en administratief & fiscaal onderlegd? Dan zijn wij op zoek naar professionals zoals jij!

Gratis Masterclass!
Meer info

Recent Kubus nieuws

Hierom kiest u voor Kubus

Hierom kiest u voor Kubus

Uitstekende kwaliteit

Een landelijke coöperatie van accountants, administratie kantoren en boekhouders getoetst op kwaliteit.

Onze Kubus tarieven

Voor ons geen penthouses, marmeren vloeren en gouden kranen. Onze overhead is laag en zo ook onze Kubus tarieven.

Persoonlijk contact

Geld- en belastingzaken gaan over vertrouwen. Persoonlijk contact hebben we dan ook hoog in het vaandel.

Geruisloze overstap

Overstappen naar Kubus maar die rompslomp? Geen nood. Wij helpen met de switch. Just sit back and relax!

Modern en innovatief

Uw administratie overal en altijd beschikbaar? Dat kan. Wij zijn specialist op het gebied van administratieve automatisering!

Duidelijkheid vooraf

Bij ons word je niet verrast met onverwachte rekeningen. Wij leveren onze diensten tegen vooraf overlegde tarieven.

Kubus. Vierkant achter uw zaak.