Wat heeft een accountant te bieden?

Ben jij op zoek naar een goede accountant? In ons Kubus netwerk zitten verschillende accountants. Kleine ondernemingen kunnen voor de meeste diensten prima terecht bij een gewoon administratie- of boekhoudkantoor. Maar het kan toch ook voorkomen dat je een accountant nodig hebt. Bijvoorbeeld als het gaat om het verkrijgen van een Niwo-, SGR- of subsidiebeoordelingsverklaring. Hiervoor hoef je niet naar zo’n heel groot kantoor, want je kunt hiervoor prima bij een Kubus accountant terecht.

Ook als u als ondernemer langzaam tegen een groter formaat aan begint te groeien kan het raadzaam zijn om over te stappen van een boekhoudkantoor naar een accountantskantoor. De specialisten van Kubus kunnen u hier goed over adviseren. Zij kennen door ons grote netwerk beide takken van sport heel goed.

Wat is nu een accountant?

Vaak worden de termen boekhouder en accountant door elkaar gebruikt. Maar er zit hier echt een verschil in. Een accountant mag boekhouden, maar een boekhouder mag niet alle taken verrichten die een accountant wel mag uitvoeren.

Een accountant is iemand die beroepsmatig jaarrekeningen controleert, opmaakt of financiële administraties voert. Hierbij geeft ie samenstellingsverklaringen af.

De diensten van Kubus

Accountantskantoor binnen Kubus

Accountantskantoor binnen Kubus

VESTIGINGEN
ZOEK OP POSTCODE
Administratiekantoren klantenservice

Nog niet gevonden wat je zocht?

Wij helpen je graag verder! Kijk eens op onze klantenservice of chat met één van onze medewerkers. Kom je er echt niet uit? Bel dan gerust met 088 - 204 1900

KLANTENSERVICE
CHAT MET ONS