Assistent Accountant Gezocht | Alphen aan den Rijn

Administratiekantoor Kubus Alphen aan den Rijn

Als administratiekantoor helpen wij veel bedrijven in en om Alphen aan den Rijn bij het verzorgen van de boekhouding en de administratie. Ons kantoor is aangesloten bij de Kubus Coöperatie. Hierdoor hebben we een breed bereik door heel Nederland. Wij onderscheiden ons als kantoor door de laagdrempeligheid en persoonlijke benadering naar klanten. Voor onze klanten staan wij altijd klaar en bij een vraag staat het ze vrij om binnen te wandelen. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons.

Wat bieden wij

Wat bieden wij Een assistent accountant heeft bij ons een zelfstandige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor jouw eigen planning en het aansturen van je collega’s. We bieden een moderne werkplek waarbij automatisering een belangrijke rol speelt en waar jouw kennis op prijs wordt gesteld. Ons kennisnetwerk wordt ingezet om jou verder te laten groeien.

Wat zoeken wij

Wij zoeken assistent accountant die in staat is om jaar- en fiscale stukken op te stellen. Daarnaast is het belangrijk om een ondersteunende rol te vervullen voor de boekhoudkundige medewerkers. Samen met de eigenaar van Kubus Alphen aan den Rijn word jij de contactpersoon van deze vestiging. Het gaat om een fulltime functie van 32-40 uur per week.

Interesse in deze functie?

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team in Alphen aan den Rijn als assistent accountant? Stuur dan je CV en motivatie naar alphen@kubus.nl.

Meer informatie?

Rob Wielinga
alphen@kubus.nl
038 – 4600 225

Assistent Accountant Gezocht | Alphen aan den Rijn
Assistent Accountant Gezocht | Alphen aan den Rijn

Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws van Kubus. Heb je vragen m.b.t. het nieuws? Neem dan contact met ons op via info@kubus.nl.

 • Succesvol ondernemen met de Kubus Coöperatie

  Geplaatst op: 9 oktober 2023

 • Prinsjesdag 2023: Wat verandert er voor jou in 2024

  Geplaatst op: 21 september 2023

 • Een administratiekantoor als onderneming? Slim!

  Geplaatst op: 19 september 2023

 • Sluit je aan bij Kubus en boost je administratiekantoor

  Geplaatst op: 10 juli 2023