U zoekt een betrouwbaar en solide administratiekantoor in regio Den Haag?

Kies voor de kracht van een solide coöperatie. Echte mensen. Perfecte automatisering. Lage maandtarieven. Volledige ontzorging. U runt uw onderneming en wij doen uw administratie. Vul uw gegevens in en maak een gratis en vrijblijvende afspraak met een Kubus administratiekantoor in regio Den Haag. Ervaar en bespaar.

Bereken uw tarief!

Kubus administratiekantoren met hoge service tegen een eerlijk tarief in regio Den Haag!

Ook in regio Den Haag Kubus helpt om ondernemen nóg leuker te maken. Onze Kubus administratiekantoren met hun adviseurs staan voor een optimaal financieel advies en slimme fiscale tips. Er is altijd een Kubus adviseur bij u in de buurt. Ook in regio Den Haag. Door uw eigen Kubus administratie pakket samen te stellen weet u altijd waar u aan toe bent. Flexibele dienstverlening tegen een vaste prijs per maand. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Kubus houdt uw onderneming financieel gezond en staat vierkant achter uw zaak.

Administratie

Van aangeleverde schoenendoos tot netjes bijgehouden ordners en software. Ieder Kubus administratiekantoor helpt u graag bij uw administratieve uitdaging. Wij maken van uw documenten een gedegen administratie die voldoet aan de eisen van de wet.

BTW aangiftes

Onze systemen zijn zo ingericht dat we uw BTW aangiftes niet kunnen vergeten. Ons administratiekantoor zorgt voor de reminder en zet uw BTW aangiftes klaar. U hoeft alleen nog maar akkoord te geven.

Boekhouding

Uw administratie wordt met behulp van online boekhoudsoftware zorgvuldig verwerkt in het grootboek. Met behulp van het grootboek worden overzichten als winst en verlies, kosten en baten maar ook de balans en de jaarrekening door ons administratiekantoor opgesteld.

Inkomstenbelasting

Ieder jaar komt voor iedereen de inkomstenbelasting weer om de hoek kijken. Wanneer uw administratie bij ons administratiekantoor is ondergebracht garanderen we de maximale fiscale voordelen zoals die gelden in uw situatie. Krijgt u een steekproef? Wij staan de belastingadviseurs graag bij ons op kantoor te woord.

Vennootschapsbelasting

Bent u eigenaar van bijvoorbeeld een bv of nv? Dan moet u voor uw bedrijf aangifte vennootschapsbelasting doen. Ook stichtingen en verenigingen moeten soms aangifte vennootschapsbelasting doen. Onze Kubus administratiekantoren helpen u meer dan graag!

Jaarrekening

De jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een bedrijf. Het jaarrapport is een onmisbare tool voor iedere ondernemer. Kubus administratiekantoren helpen in alle situaties.

Telefonisch contact met een Kubus administratiekantoor in regio Den Haag?

Heeft u nog aanvullende vragen, wensen of eisen maar heeft u nu geen tijd om ons te contacten? Schroom dan niet en doe gerust een terugbelverzoek. Onze medewerkers zitten dagelijks voor u klaar om u te voorzien van vrijblijvende hulp bij onduidelijkheden. We bellen u graag terug op een tijdstip dat u het best uitkomt.

  Kijkt u op tegen de rompslomp van een overstap van administratiekantoor? Kubus helpt!

  Overstappen van administratiekantoor is spannend. Bij een overstap naar een ander administratiekantoor komt er gevoelsmatig veel kijken.
  Gelukkig is een overstap slechts een eenmalige drempel en daarom maakt Kubus het u gemakkelijk. Kubus helpt u bij de overstap van administratiekantoor. Ook in regio Den Haag. Door op korte termijn te helpen laten we zien wat we u op lange termijn waard zijn. Dat is de kracht van Kubus! Lees hier meer over de overstap!

  Ja, dit wil ik!

  Maak een gratis & vrijblijvende afspraak met een Kubus administratiekantoor uit regio Den Haag!

  Kubus is een groot netwerk van meer dan 100 landelijk samenwerkende administratiekantoren. Samen behartigen we de administraties van ruim 10.000 MKB klanten door heel Nederland. Ook in regio Den Haag. Kubus is transparant, geautomatiseerd en uiterst gunstig geprijsd. Bent u nieuwsgierig naar wat onze Kubus administratiekantoren voor u kunnen betekenen? Maak vandaag nog een gratis en vrijblijvende afspraak met een Kubus administratiekantoor!

  Ja, dit wil ik!

  Hierom kiest u voor Kubus

  Hierom kiest u voor Kubus

  Uitstekende kwaliteit

  Een landelijke coöperatie van accountants, administratie kantoren en boekhouders getoetst op kwaliteit.

  Onze Kubus tarieven

  Voor ons geen penthouses, marmeren vloeren en gouden kranen. Onze overhead is laag en zo ook onze Kubus tarieven.

  Persoonlijk contact

  Geld- en belastingzaken gaan over vertrouwen. Persoonlijk contact hebben we dan ook hoog in het vaandel.

  Geruisloze overstap

  Overstappen naar Kubus maar die rompslomp? Geen nood. Wij helpen met de switch. Just sit back and relax!

  Modern en innovatief

  Uw administratie overal en altijd beschikbaar? Dat kan. Wij zijn specialist op het gebied van administratieve automatisering!

  Duidelijkheid vooraf

  Bij ons word je niet verrast met onverwachte rekeningen. Wij leveren onze diensten tegen vooraf overlegde tarieven.

  Kubus. Vierkant achter uw zaak.