KubusOnline Boekhouden

Eenvoudig 24 uur per dag uw administratie online voeren en raadplegen, voor een vriendelijke prijs? Met KubusOnline Boekhouden werkt u altijd met de meest recente programmatuur, vanaf elke gewenste locatie. Dat betekent nooit meer investeren in nieuwe software, en nooit meer back-ups maken!

Natuurlijk kunt u ook een handige app downloaden van dit programma. Deze gebruiksvriendelijke live administratie-app vult alle administraties die u met KubusOnline Boekhouden voert volledig aan.

Compleet boekhoudpakket

KubusOnline Boekhouden is ideaal om uw debiteuren-, crediteuren- en grootboekadministratie zelf snel en eenvoudig bij te houden. Voor uw basisadministratie heeft u geen extra modules nodig. En als u alleen maar de cijfers van de administratie wilt raadplegen, kunt u gebruik maken van de zeer voordelige kijkfunctie.

Modulaire opbouw voor maatwerk

Dankzij de modulaire opbouw kiest u alleen die modules die u écht nodig heeft. De mogelijkheden van KubusOnline zijn enorm! Van btw-aangifte, (digitale) facturatie, telebankieren, bankafschriften inlezen, online incasseren, urenregistratie van medewerkers tot het bijhouden van budgetten of een activastaat.

Daarnaast zijn er diverse webshops beschikbaar die efficiënt met uw boekhoudpakket geïntegreerd kunnen worden of met uw huidige website of andere apparatuur gekoppeld kunnen worden.

U bekijkt samen met uw Kubus-adviseur wat het beste bij u past, en wij verzorgen het op maat voor u, voor een redelijke prijs.

Heeft u vragen over KubusOnline of over uw automatisering in algemene zin? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Kubus-vestiging.

Probeer KubusOnline gratis!

Ervaar zelf hoe eenvoudig en gebruiksvriendelijk KubusOnline is, met een GRATIS proefabonnement KubusOnline Boekhouden.

Kubus scoort niet voor niets hoog in onafhankelijke tests van online boekhouden. Bel of mail de dichtsbijzijnde Kubus vestiging, of maak gebruik van het contactformulier.

Laat uw gegevens en een bericht achter en wij zorgen dat u snel met uw gratis demo aan de slag kunt.

Uitgelicht

Btw uit andere EU-landen terugvragen

Ondernemers, die in een ander EU-land btw hebben betaald, kunnen deze btw terugvragen … Lees verder

Mantelzorgcompliment en partnervrijstelling

Per 1 januari 2010 is de partnerregeling voor de erfbelasting voor mantelzorgers ingevoerd. … Lees verder

Meer nieuwsberichten

Klanten aan het woord

Arteffect

Laat u door onze klanten overtuigen van het gemak en de kwaliteit van de werkwijze van Kubus.

Bekijk alle succesverhalen