Curacao / Bonaire

5 goede redenen om serieus te besparen op uw (accountants)kosten!

1. Uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs:)

KUBUS is een eigenzinnige organisatie die bestaat uit een landelijk netwerk van samenwerkende accountantskantoren, administratiekantoren, bedrijfs- en belastingadviseurs. Door geringe overheadkosten kunnen we scherpe tarieven hanteren. Bovendien doen we alleen een beroep op onze AA-accountants als dat nodig is. Op deze manier blijven we betaalbaar.

2. Duidelijkheid vooraf:)
Laat u niet verrassen door ondoorzichtige rekeningen. Kies voor een KUBUSpakket tegen een vaste prijs. Dat is duidelijkheid vooraf. Kostenbewaking vormt een vast onderdeel van onze dienstverlening. Voor vragen tussendoor helpt uw adviseur u snel en vakkundig met een telefonisch advies. Gratis, want korte telefoontjes zijn in de prijs inbegrepen.

3. Efficiënte werkwijze:)
fd2010 Curacao / BonaireKorte lijnen, veel verschillende diensten en een vaste prijs. Dat is KUBUS! De afgelopen jaren hebben veel ondernemers geprofiteerd van de voordelen van onze werkwijze. Nog altijd begroeten wij voortdurend nieuwe klanten. Niet voor niets heeft KUBUS onlangs de fd. Gazellen Award 2010 ontvangen omdat KUBUS een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland is.

4. Een vast aanspreekpunt:)
Bij KUBUS heeft u een vast aanspreekpunt bij u in de buurt. Dat werkt snel en gemakkelijk. Uw KUBUSadviseur ondersteunt u als ondernemer op meerdere bedrijfsfuncties. Zo gaat hij voor u op zoek naar de beste fiscale oplossing voor uw bedrijf. Verder bepaalt u zelf op welk gebied u hulp kunt gebruiken.

5. Voordelig online administratiepakket:)
Er kan overigens nog veel meer bij KUBUS. Profiteer bijvoorbeeld van ons voordelig online administratiepakket. Overal beschikbaar, lage maandlasten. U weet altijd hoe uw bedrijf ervoor staat. KUBUSonlineboekhouden scoort het hoogst in onafhankelijke vergelijkingstests en het behoort tot de voordeligste administratiepakketten in de markt. Probeer gratis!

Contactpersoon : KUBUS Bonaire: Duncan Campbell / Ottmar Marty
Adres   Kaya Cyprus 7
Plaats   Bonaire – Kralendijk
Telefoon   00599 96697356 (Curacao)
Emailadres   bonaire@kubus.nl
Skype   campbellduncans

 

Contactpersoon : KUBUS Curacao: Duncan Campbell / Ottmar Marty  
Adres   Bitterstraat 5D
Plaats   Willemstad - Curacao
Telefoon   00599 96697356 (Curacao)
Emailadres   bonaire@kubus.nl
Skype   campbellduncans

 

Het Kubus-pakket

U verdient als ondernemer natuurlijk het liefste uw geld met uw corebusiness. Kubus geeft u vooraf duidelijkheid, met een vaste pakketprijs! Het dienstenpakket van Kubus bestaat standaard uit o.a de volgende diensten:

  • Het invoeren van de administratie in uw computer
  • Het zelf kunnen invoeren, met online boekhouden
  • Controle van uw boekhouding
    … en veel meer!
Het Kubus-pakket Offerte aanvragen

Klanten aan het woord

Arteffect

Laat u door onze klanten overtuigen van het gemak en de kwaliteit van de werkwijze van Kubus.

Bekijk alle succesverhalen